TeraSod

Moderna tehnologija v kombinaciji z vinskim sodom

Žlahtna tekočina, vsebina sodov, nam je dala mnogo veselja. TeraSod uporabi zunanjost in les skrbno pripravi na nadaljnje življenje. Edinstveni sod se najprej očisti s peskanjem, s čimer pride do izraza tudi tekstura lesa. Nato se sod natančno skrtači in naolji. Šele kasneje se vgradi inovativna tehnologija za izgorevanje lesnih peletov.

V kombinaciji z masivno mizo in integriranim steklenim varovalnim steklom dobimo kos pohištva za odprte prostore, še posebej primeren je za gastronomijo. Varovalna pregrada iz varovalnega stekla se enostavno odstrani. V kolikor ogenj ni prižgan, pokrijemo gorišče s pokrovom, ki se zlije z mizo.

V sodu je najnovejša tehnologija na višini zgornjega roba soda in nudi gostu lep pogled na ogenj iz vsakega kota. Tudi, ko ogenj ugasne, sod še nekaj časa oddaja toploto.

Sod je na voljo v treh različicah:

  • TeraSod

  • TeraSod z mizo in varovalnim steklom

  • TeraSod Eksluziv (miza, varovalno steklo, led osvetlitev z daljinskim upravljalnikom).

Set za hlajenje pijače
Set za hlajenje pijač je dovolj velik za 3-4 steklenice penine ali vina, oziroma za do 9 steklenic piva. Postavi se v sredino mizo nad kurišče in posebne modifikacije soda niso potrebne. Med steklenice lahko dodamo kocke ledu in hladimo pijačo tudi dlje časa.

Set za vok
S setom za vok boste lahko kuhali na odprtem ognju. Originalen azijski vok je narejen iz posebne kovine, ki se hitro segreje in enakomerno drži toploto, zato je kuhanje v njem še posebej zdravo.