TeraQ - Najmanjši lesni ogenj na svetu

TeraQ je najmanjši lesni ogenj na svetu, ki bo ne samo popestril vaš ambient, ampak je tudi nadvse uporaben. Uporabite ga lahko kot ambientalno osvetlitev, peko in kuhanje, pripravo prigrizkov, osvetlitev vstopa v lokal...

Novi TeraQ je res nekaj posebnega. Še nikoli doslej namreč ni bilo možno zakuriti lesni ogenj na mizi. Zdaj lahko s samo 1 kg lesnih peletov zanetite pravi lesni ogenj. Naraven lesni ogenj brez dima, varen in prenosen. TeraQ je čist, varen in ne potrebuje električne energije. Nova izgorevalna komora omogoča, da 1 kg peletov nudi do 1,5 ure ognja in še dodatno 2 uri žarenja. Za podaljšanje gorenja vzamemo pest peletov in nasujemo na žerjavico. Po končanem gorenju ostane v gorilniku približno 5 g pepela, katerega odstranimo v biološke odpadke.

TeraQ lahko uvrstite v ponudbo svojega lokala. S priloženimi nastavki za kuhanje, lahko nanj postavite lonec za kuhanje ali ponev za pečenje. Ogenj je dovolj močan, da si bodo gostje sami pričarali okusen prigrizek. Najbolj navdušeni pa so ponavadi otroci, ki z veseljem na ognju pečejo penice.

Z dodatnim gorilnikom na gel, lahko TeraQ uporabite tudi v notranjih prostorih. Z eno polnitvijo gela, TeraQ gori do 5 ur. Brez težav ga med gorenjem ugasnemo ali podaljšamo čas gorenja tako, da gel dolijemo.