Ognjena klubska miza Pelmondo

Visoka tehnologija, plemenita in ekskluzivna zasnova, tako preprosta, da lahko ogenj brez težav zaneti vsak. Klubska miza bo »pohištvo« na vaši terasi, ki bo privabilo poglede. Združuje odlično zgorevanje, varnost, elegantno zasnovo in preprosto uporabo. Patentirana zgorevalna tehnologija prvič omogoča zgorevanje lesnih peletov na osnovi naravnega vleka skoraj povsem brez dima, vonja po dimu, isker in umazanije.

Ognjena miza lahko nadomesti klubsko mizo, z nadgradnjo pa tudi jedilno ali barsko mizo, saj je na voljo v višinah 42cm, 72 cm in 102 cm. Za varnost poskrbi varovalno steklo, ki prepreči da bi gostje segali v ogenj. V hladnih dneh si bodo tako gostje ob ognju ogreli telo in srce, saj element ognja dobrodejno vpliva na nas.

Klubska miza se ne ponaša samo s preprostim izgledom, temveč tudi z uporabnostjo. Pestra izbira dodatkov spremeni kocko v kuhalno površino za vok, pečenje kostanja, koruze, penic,... Peko manjših prigrizkov na ognju lahko tudi vključite v vašo ponudbo. Kadar ogenj ni prižgan se gorilnik pokrije in se lahko celotna površina uporablja za odlaganje. V vročih dneh lahko v odprtino gorilnika vstavite vložek za led, v katerem si gostje ohladijo svojo pijačo.